És una entitat esportiva que va néixer al 2012 amb l’objectiu d’oferir un lloc des del qual els seus associats puguin gaudir de la muntanya i de l’esport a l’aire lliure en grup. El CEM té una clara intenció de participar i col·laborar en la vida cultural de la nostra població per arribar a ser un referent dins de Cerdanyola. Vol fomentar, també, la relació social, la participació, l’associacionisme i el respecte per la natura, des d’un esperit de servei a les persones.

Estem organitzats en diferents seccions:

Senderisme Alta muntanya Mitja Muntanya Barrancs
Corriol entre setmana Marxa Nòrdica Ciclisme Bike Trial
Via Ferrata Escola de Muntanya Escalada Trail

 

Organitzem, un o dos cops al mes, conferències i xerrades obertes a tothom sobre temes relacionats amb el món de l’esport, la natura i la muntanya en general.

Actualment som al voltant de 600 socis, i són ells mateixos, a través dels equips dinamitzadors de cada secció, els que organitzen les activitats de manera voluntària, posant el seu temps a disposició de l’entitat.

El CEM té molt en compte l’aspecte formatiu, és per això que, de manera continuada, el club ofereix cursos de formació, per tal que les persones interessades en la muntanya puguin introduir-se en aquest món i tinguin un coneixement tècnic que els permet anar-hi amb seguretat o bé perfeccionar-se en la seva pràctica.

  • La Marxerola, caminada d’uns 24 km per Collserola.

  • La Calçominatada, caminada de 14 km i calçotada per dinar.

  • La Cerdanyola – Montserrat Nocturna.

  • Crematorrons, (Cerdanyola-Tibidabo) 25 km.

  • Caminada Feminista amb motiu del Dia Internacional de les Dones (2 recorreguts).