Les persones que estem dins de l’organització del Som Vallès Trail i totes les que en són col·laboradores ens mou la solidaritat amb els altres i les ganes de fer una contribució real a favor de la gent del nostre entorn més proper. Aquestes dues idees ens van dur a plantejar una gran repte esportiu dins de la nostre comarca que comporta realitzar un treball compartit entre les entitats de la mateixa, tot fent un esforç gran d’organització i comunicació: ens agraden els reptes i no ens espanta entomar-los.

Ens mou i ens preocupa la sostenibilitat del planeta, per això volem fer un Som Vallès Trail sostenible i respectuós amb el medi natural, que generi el mínim de residus possibles.

El nostre Vallès encara conserva espais verds d’un alt valor ecològic i nosaltres volem que es mantinguin així i sensibilitzar als participants de la necessitat de tenir-ne cura.

Som Vallès Trail creu en la Inclusivitat, és per això que farem l’impossible per a què els equips que incloguin persones amb discapacitat puguin participar-hi, tot facilitant des l’organització els mitjans que estiguin al nostra abast per a què ho puguin fer.